Benvolguts,

ens plau convidar-vos a l’acte de presentació dels resultats del Projecte “VISITMOB: la mobilitat dels visitants a la ciutat de la Barcelona“. Una presentació coral per part de l’equip de recerca encapçalat per Aaron Gutiérrez (RV) com a Investigador Principal del projecte que comptarà també amb la intervenció d’Albert Arias-Sans (URV), Marta  Benages (UIC), Xavier Delclòs-Alió (URV), Mònica Ubalde (ISGlobal) i Julie Wilson (UOC).

Han estat divuit mesos de treball intens, generant dades noves sobre el turisme i la mobilitat a la ciutat, i analitzant els resultats a fi de conèixer les mobilitats dels diversos col·lectius de població visitant -turistes, visitants d’un dia, creueristes- i la seva interacció amb el medi urbà i les mobilitats de la població resident.

Tenim moltes ganes d’explicar-vos les troballes més interessants i compartir les principals conclusions del projecte. Per fer-ho, volem convocar-vos el dimarts 6 de juny a les 16h a la seu de la UOC de Can Jaumandreu (c/ Perú, 52, Barcelona). L’acte té una duració prevista de dues hores i hi haurà refrigeri per les persones assistents.

Convocatòria

Dimarts 6 de juny, 16h hores.

Universitat Oberta de Catalunya.

Edifici U – Can Jaumandreu Carrer de Perú, 52 (Barcelona)

L’acte és obert a tothom però cal realitzar la inscripció a través del següent enllaç https://symposium.uoc.edu/99727/tickets.html
Preguem feu-ne la màxima difusió a les persones que puguin estar interessades.
Salutacions de l’equip Visitmob!