El passat  dilluns 6 de març de 16:30h a 19:00h es va celebrar una sessió de treball amb més de vint representants d’entitats i institucions públiques així com també d’associacions privades i comunitàries a l’entorn de la mobilitat turística amb a objectiu general recollir idees i debatre sobre els principals reptes que afronta la mobilitat turística a la ciutat de Barcelona per tal de minimitzar al seu impacte social i mediambiental. Durant la sessió es van presentar els resultats preliminars de l’estudi per part l’equip Visitmob-URV, es van identificar de forma participada els principals reptes per minimitzar els impactes mediambientals  i socials de la mobilitat turística a la ciutat de Barcelona; així com també es van recollir idees d’actuacions o projectes per tal de fer front als reptes identificats.

Va ser certament una sessió molt valuosa pel projecte, en la que vam poder recollir i sistematitzar informació clau que ens permetrà enriquir els resultats del projecte de recerca.

Volem donar les gràcies a les persones que hi van participar i a l’Ajuntament de Barcelona per la cessió de l’espai. Agrair també a MomentumCo per ajudar-nos amb la facilitació del debat i amb la convocatòria.

Seguim!

Equip Visitmob